Svendborg Sportsakademi

Der skal være helhed og sammenhæng i talenternes hverdag. Det kræver samarbejde mellem de aktører, der spiller en rolle i talenternes hverdag.

Derfor samarbejder Svendborg Elite med en lang række klubber og ungdomsuddannelser om Svendborg Sportsakademi. Akademiet blev formelt stiftet på en generalforsamling den 25. februar 2016. Det kan du læse mere om her. Bestyrelsen består af tre repræsentanter fra Svendborgs foreningsliv, to repræsentanter fra ungdomsuddannelserne og to repræsentanter fra Svendborg Kommune.

Formålet med Svendborgs ny akademi er: at koordinere og videreudvikle Danmarks stærkeste og mest bæredygtige talent og uddannelsesmiljø på ungdomsuddannelserne, hvor du kan kombinere sport, uddannelse og ungdomsliv.

Det er tanken, at akademiet udover fællesskab og talentmiljø skal tilbyde:

  • Mentor og trivselskoordinator
  • Morgentræning
  • Svendborg Lab
  • Talentkørekort
  • Koordinering mellem klub, skole og akademi
  • Sundhedsteam

Du kan læse meget mere om Svendborg Sportsakademi her.

Ansøgning

Svendborg Sportsakademi har løbende optag, så du kan altid ansøge om optagelse. Du kan læse mere om akademiet, og om hvordan du bliver en del af Svendborg Sportsakademi her.

Sportslig godkendelse

Hvis du er en del af dit specialforbunds aktiviteter, kan du samtidig søge om en sportslige godkendelse fra Team Danmark. Du kan læse mere om den sportslige godkendelse her og om dit forbunds kriterier her. Det er ikke en forudsætning for optagelse på akademiet, at du har har en sportslig godkendelse fra Team Danmark.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til akademiet, er du velkommen til at kontakte træner/mentor Sten Kaj Larsen eller bestyrelsesformand Jacob Kramer.

du kan også følge med på Facebook