Svendborg Sportsakademi inviterer til klubaften

Svendborg Sportsakademi inviterer alle ledere og trænere fra sportsklubber og idrætsforeninger til informationsmøde den 22. september 2016 kl. 19:00

Svendborg Sportsakademi er et nyt tilbud til talenter og eliteidrætsudøvere, som er tilknyttet en ungdomsuddannelse på Svendborg Gymnasium, Svendborg Erhvervsskole og 10. klasse.

Formålet med Svendborg Sportsakademi er at koordinere og videreudvikle Danmarks stærkeste og mest bæredygtige talent- og uddannelsesmiljø, hvor unge kan kombinere sport, uddannelse og ungdomsliv.

Udøvere på Svendborg Sportsakademi vil bl.a. få skadesforebyggende fysisk morgentræning, fysiske og fysioterapeutiske test, workshops med sportspsykolog, vejledning i forhold til at få en travl hverdag med sport og uddannelse til at hænge sammen, og blive en del af et elitemiljø på tværs af sportsgrene.

Svendborg Sportsakademi er en forening, som er åben for alle idrætsforeninger og sportsklubber. Sportsudøvere, der ikke er medlem af en idrætsforening eller sportsklub, der er medlem af foreningen, kan ligeledes optages som medlem.

Klubber kan melde sig ind i Svendborg Sportsakademi med A, B, eller C medlemskaber.

På mødet vil formand for Svendborg Sportsakademi Jacob Kramer og træner/mentor Sten Kaj Larsen fortælle om indholdet i akademiet, om klubmedlemsskaber, og hvad klubberne får ud af at melde sig ind i Svendborg Sportsakademi.

Nicklas Pyrdol, sportspsykologisk konsulent ved Team Danmark og ekstern lektor ved SDU, vil blive tilknyttet akademiet, og vil på informationsmødet fortælle om, hvordan talentudviklingsmiljøer i verdensklasse skaber en stærk kultur, og hvordan vi i Svendborg vil gøre det samme - sammen.

”I Svendborg kan vi skabe noget unikt. Vi kan skabe muligheden for, at unge og ambitiøse mennesker kan udvikle sig som atleter, elever og mennesker. Vi kan gøre dette ved at skabe en stærk og sammenhængende kultur. En kultur, hvor vi løfter i flok og klæder de unge på fagligt, sportsligt og menneskeligt. Dette skal sportsakademiet være en afgørende del af, så vi kan skabe en rød tråd, der fører fra talent til elite.”

Har du lyst til at høre mere om Svendborg Sportsakademi? Så meld dig her.

Hvem: Klubledere og trænere

Hvornår: Torsdag d. 22. sep. kl. 19.00

Hvor: information følger

Tilmeldingsfrist: 19. september

Læs mere her!