SvendborgMentaliteten

I Svendborg vil vi skabe noget unikt. Vi vil skabe muligheden for, at unge og ambitiøse mennesker kan udvikle sig som atleter, elever og individer. Vi vil gøre det ved at skabe en stærk og sammenhængende kultur. En kultur, hvor vi løfter i flok og klæder de unge mennesker på fagligt, sportsligt og menneskeligt.

Med udgangspunkt i Kristoffer Henriksens forskning i skandinaviske talentudviklingsmiljøer i verdensklasse, arbejder vi med hele miljøets struktur og sammenhængskraften i indsatsen imellem udøvere, forældre, skole, klub og kommune. Talentudviklingsmiljøer i verdensklassemiljøer er kendetegnet ved en stærk kultur, hvor den mentale udvikling ligger i de daglige rutiner, i stedet for at være noget, som en udefra kommende konsulent præsenterer på et par timer hver måned, fravristet miljøets hverdag.

I SvendborgMentaliteten arbejder vi med at opbygge en kultur og mentalitet, der er baseret på anbefalingerne fra Kristoffer Henriksens forskning og værdierne i Talent-Huset:

Helhed, Udvikling, Samarbejde, Engagement og Trivsel.

Vi arbejder med temaer så som:

  • Kultur og værdier
  • Målrettet udvikling
  • Kommunikation
  • Planlægning og prioritering
  • Fokus
  • Genopladning
  • Motivation

Vi afholder separate workshops for atleter, forældre, klubtrænere- og ledere. Derudover følger vi op med en målrettet indsats i de prioriterede klubber.

Du kan læse mere om de enkelte temaer her.

SvendborgMentalitetens workshops afvikles med støtte fra Kulturregion Fyn, hvilket har gjort det muligt at holde åbne workshops, hvor alle er velkomne.

Sportspsykologisk konsulent

Adam Blicher Cand. Scient Psyk med speciale i sportspsykologi og en SENMC MasterCoach Uddannelse. Adam er en del af Team Danmarks Udviklingsnetværk for Sportspsykologiske Konsulenter. Adam har igennem de sidste 7 år arbejdet med atleter nationalt og internationalt før, under og efter konkurrencer med henblik på at øge deres kvalitet i hverdagen og samtidig hjælpe dem med at præstere, når de ønsker det allermest til internationale mesterskaber.