Sportsklasser 7.-9. klasse

Brænder du for din sport - og har du lyst til at prøve dit talent af? Så er Svendborgs sportsklasser sikkert noget for dig!

Sportsklasserne er et særligt spor for talenter i 7.-9. klasse på Nymarkskolen i Svendborg. Her kan optages talenter fra alle idrætsgrene, og træningen er baseret på skadesforebyggende fysisk grundtræning. Du kan læse mere om, hvad det kræves at blive optaget her.

Lige nu har vi en ledig plads i den nuværende 7. klasse og ansøgningsfristen er den 11. april. Der er samtaler den 23. april, og det vil være muligt at starte den 1. maj 2018.

Hvis du ønsker at ansøge om en plads, skal du udfylde ansøgningsskemaet her, vedlægge en udtalelse fra din træner og fortælle, hvorfor du gerne vil gå i sportsklassen. Herefter vil du blive indkaldt til en samtale på skolen. 

Du kan læse mere om, hvad Sportsklasserne tilbyder i konceptet og plakaten til højre. Ansøgningsskema m.v. sendes elektronisk til skolen på Nymarkskolen@svendborg.dk senest den 21. februar 2018. Hvis du har problemer med at sende elektronisk, kan du også sende med almindelig post til Nymarkskolen, Marslevvej 1, 5700 Svendborg.

Se mere i videoen her:

Koncept for Sportsklasser
Du kan læse mere om træningen og indholdet i Sportsklasserne i konceptet her.