Sportsklasser 7.-9. klasse

Brænder du for din sport - og har du lyst til at prøve dit talent af? Så er Svendborgs sportsklasser sikkert noget for dig!

Sportsklasserne er et særligt spor for talenter i 7.-9. klasse på Nymarkskolen i Svendborg. Her kan optages atleter fra alle sportsgrene, og træningen er baseret på skadesforebyggende fysisk grundtræning.

Der er informationsmøde om optag til skoleåret 2022-2023 den 17. januar 2022 kl. 18.30-20.00 på Nymarkskolen. Der er frist for at søge om optagelse den 4. februar 2022.

Vi har enkelte ledige pladser i de nuværende klasser, så hvis du er interesseret i at gå i en Sportsklasse, kan du kontakte Nymarkskolen. Du kan finde ansøgningsskemaet og læse mere om, hvordan du kommer med her.

Du kan læse mere om, hvad Sportsklasserne tilbyder i konceptet og plakaten til højre. Ansøgningsskema m.v. sendes elektronisk til skolen på Nymarkskolen@svendborg.dk. Hvis du har problemer med at sende elektronisk, kan du også sende med almindelig post til Nymarkskolen, Marslevvej 1, 5700 Svendborg.

Se mere i videoen her:

Koncept for Sportsklasser
Du kan læse mere om træningen og indholdet i Sportsklasserne i konceptet her.