Sportsklasser 7.-9. klasse

Brænder du for din sport - og har du lyst til at prøve dit talent af? Så er Svendborgs sportsklasser sikkert noget for dig!

Sportsklasserne er et særligt spor for talenter i 7.-9. klasse på Nymarkskolen i Svendborg. Her kan optages talenter fra alle idrætsgrene, og træningen er baseret på skadesforebyggende fysisk grundtræning. Du kan læse mere om, hvad det kræves at blive optaget her.

Til den kommende 7. klasse, der starter i august 2018 er der nu kun syv ledige pladser! Hvis du ønsker at ansøge, skal du søge senest den 9. maj kl. 12.00. Der afvikles samtaler den 22. maj 2018. 

Hvis du ønsker at ansøge om en plads, skal du udfylde ansøgningsskemaet her, vedlægge en udtalelse fra din træner og fortælle, hvorfor du gerne vil gå i sportsklassen. Herefter vil du blive indkaldt til en samtale på skolen. 

Du kan læse mere om, hvad Sportsklasserne tilbyder i konceptet og plakaten til højre. Ansøgningsskema m.v. sendes elektronisk til skolen på Nymarkskolen@svendborg.dk. Hvis du har problemer med at sende elektronisk, kan du også sende med almindelig post til Nymarkskolen, Marslevvej 1, 5700 Svendborg.

Se mere i videoen her:

Koncept for Sportsklasser
Du kan læse mere om træningen og indholdet i Sportsklasserne i konceptet her.