Klubaften for de prioriterede klubber

Svendborg Eliteråd vil gerne invitere bestyrelse og ungdomstrænere til et fællesmøde onsdag, den 20. januar kl. 17 til 20 for de klubber, der er prioriteret i samarbejdsaftalen med Team Danmark – dvs. Svendborg Badmintonklub, Svendborg Svømmeklub, GOG Håndbold, SfB, Thurø Sejlklub, Svendborg Sunds Sejlklub og Svendborg Motorcykel Klub.

Vi vil blandt andet fortælle om Svendborg Talentcenter, Sportsklasser, kurser i ernæring, skader og sportspsykologi, SvendborgLab (fysiske og fysioteraputiske test), trænerkurser, diverse workshops om sport og pengespil samt klubudviklingsforløb for bestyrelserne.

I forhold til klubudvikling har vi inviteret Henning Hansen fra www.sporthouse.dk , som vil fortælle om, hvad et klubudviklingsforløb indebærer, og hvad I som klubber, kan få ud af at deltage. Henning har gennemført rigtig mange procesforløb i klubber rundt omkring i Danmark – en af dem er Nørrebro Taekwondo Klub. Vi er så heldige at Kaj Nielsen fra klubben vil deltage i vores møde, og fortælle om Nørrebro Taekwondo Klubs erfaringer med klubudvikling.

Når programmet ligger fast, vil det blive lagt ud her på http://www.conferencemanager.dk/klubaften sammen med eventuelle materialer, ligesom stedet også vil fremgå her. Sig endelig til, hvis I har spørgsmål.

Vi håber, I vil bakke op om mødet med så mange trænere og bestyrelsesmedlemmer som muligt, så vi kan få en rigtig god aften. Vi sørger for mad og drikke.

Tilmelding foregår på dette link  http://www.conferencemanager.dk/klubaften  – sidste frist for tilmelding er onsdag, den 13. januar 2016.